Energie VanOns

Wil je ook energie van ons afnemen? Als Energiecoöperatie zijn wij geen energieleverancier. Onze streekstroom en gas kun je afnemen door via ons klant te worden van de coöperatieve energieleverancier Energie VanOns.

Energie VanOns
Energie VanOns levert de lokaal opgewekte groene stroom aan particuliere en zakelijke klanten. Energie VanOns is meer dan een energieleverancier. Ze is onderdeel van een grote energiebeweging: VanOns. Honderden vrijwilligers doen al mee! Zonder deze mensen geen lokale groene energie.

Energie VanOns is meer dan ‘gewone’ groene energie. De stroom wordt lokaal opgewekt door meer dan honderd energiecoöperaties. Hoe de ze dat precies doen, besluiten ze zelf. De winst die gemaakt wordt, wordt teruggegeven aan de regio. Van investeren in een dorpshuis, ondersteuning van een maatschappelijk doel tot weer nieuwe windmolens of zonnepanelen: VanOns geeft de regio extra energie. Kortom:

  • Krijg 100% groene energie
  • Steun lokale opwekking
  • Investeer in je regio

In de jaarlijkse ranking duurzame stroom van de Consumentenbond is Energie VanOns in november 2020 voor de derde keer op rij beoordeeld met een 10!

 

Stap over en word klant
Kies nu voor lokale streekstroom en steun daarmee Energiebosboerakker. Naast bovengenoemde voordelen ondersteun je met de overstap naar Energie VanOns de activiteiten van de coöperatie Energiebosboerakker).  Voor elke klant ontvangt Energiebosboerakker een vergoeding op jaarbasis waarmee in duurzaamheid en leefbaarheid voor Boerakker-Lucaswolde wordt geïnvesteerd.

Energie VanOns regelt gratis de overstap en berekent een concurrerend tarief: maak een voorbeeldberekening. Bezoek voor meer informatie op onze website de pagina voor Energie VanOns of neem bij vragen contact met ons op.

 

Ja, ik wil meer weten over het overstappen! https://energie.vanons.org/cooperaties/energiebos-boerakker/

Vind je het overstappen en invullen ingewikkeld? Neem contact met ons op voor hulp.